Zoon van de Schaduw

Zeven Wateren #2

Juliet Marillier

Zoon van de Schaduw - Juliet Marillier
Zoon van de Schaduw achterflap
Goodreads waardering - 139 beoordelingen
4.33
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: tweedehands, leesvouwen in boekrug
€12,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Specificaties

ReeksZeven Wateren
ISBN9789024538836
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's575
UitgeverijLuitingh - Sijthoff
Publicatiedatum2003

Onderwerpen

australische schrijfsters historische fantasy

Flaptekst

In de Keltische schemering van het oude Ierland, beheerst door mythen en magie, ontspint zich een machtige en betoverende liefdesgeschiedenis. Zoon van de Schaduwen is het vervolg op Dochter van het Woud in de Trilogie van de Zeven Wateren.

De woudgeesten waarschuwen Liadan, de dochter van Sorcha, dat ze voor eeuwig in Zeven Wateren blijven moet. Want zij hebben in Liadans toekomst een vervloekte liefde gezien, dood, een kind en een verschrikkelijke keuze.

Ierland is in oorlog. De kuststreken staan bloot aan roofovervallen — en een nieuw geloof veroorzaakt tweespalt onder de bevolking. In dit gevaarlijke tijdsgewricht wordt één man boven alle andere gevreesd: de Beschilderde Man. Hij is de leider van vogelvrije vechters en staat bekend als de meedogenloze huurling, de sluwe bedrieger, de angstaanjagende schim die komt roven en als hij toverslag weer verdwijnt. Juist door deze bandiet wordt Liadan gevangengenomen — zal de strijd om de heilige eilanden in een tragedie eindigen? Valt er een vloek over Zeven Wateren door Liadans verboden liefde?