Geniet nu van 20% korting op alle bestellingen vanaf 20 euro.De korting wordt verrekend in het winkelmandje.


Winter

Marc Paesbrugghe

Winter - Marc Paesbrugghe
Winter achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
4.00
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: tweedehands, lichte gebruikssporen, lichte slijtage aan de hoeken, 1 pagina gekreukt
€7,50 €2,25
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: tijdelijk niet mogelijk

Flaptekst

Gastronomie het hele jaar door is een reeks van vier kookboeken, die je door de culinaire seizoenen gidst met een uitgelezen keuze aan toegankelijke bereidingen, waarbij zowel de dagdagelijkse keuken, het weekend als de feestelijke gebeurtenissen ruim aan bod komen.

Marc Paesbrugghe studeerde aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen van Koksijde. Eind ‘75 opende hij zijn restaurant “Sir Anthony Van Dijck”, nog steeds een van de toonaangevende en populaire eethuizen van Antwerpen. Marc Paesbrugghe is steeds trouw gebleven aan de klassieke keuken zonder daarom aan de nieuwe stromingen voorbij te lopen. Als leermeester demonstreede hij, vele jaren lang, de lekkerste gerechten in het tv programma Cordon Blue. Eveneens verschenen in de pers vele recepten van zijn hand.

Specificaties

ReeksGastronomie het hele jaar door
ISBN9789056571085
TaalNederlands
IllustratorBart Van Leuven
Aantal pagina's160
UitgeverijArtis - Historia C.V.
Publicatiedatum1998

Onderwerpen

winter
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Vandaag is het boek aangekomen. Ik wil u hartelijk bedanken voor de moeite en het lieve kaartje."
Olaf H. uit Voorhout, Nederland (30/1/2016)

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

"Bedankt voor de goede service, het boek is al toegekomen."
Jan P. uit Heist-op-den-Berg, België (29/10/2016)