Het meest complete basiskookboek van Nederland
‘Gezond, lekker en zo gevarieerd mogelijk koken met goede producten,’ dat stond mevrouw Wannée, lerares aan de Amsterdamse Huishoudschool, voor ogen toen zij bijna 90 jaar geleden haar inmiddels klassieke kookboek schreef. En dat is nog steeds het motto van de 25ste editie, die u nu in handen heeft: helemaal bijgewerkt, veranderd en aangepast aan deze tijd door culinair journaliste Anne Scheepmaker.
De indeling volgt, net als in de eerste druk, de opbouw van een menu. Toegevoegd zijn nieuwe recepten en informatie over moderne keukenapparatuur, producten en kookmethoden. Zo compleet en actueel mogelijk staan ook de laatste gegevens over de invloed van voeding op de gezondheid vermeld. En omdat dit vertrouwde en betrouwbare kookboek ook een beetje een geschiedenisboek van de Nederlandse keuken is, is in deze uitgave een aantal originele recepten uit de in 1910 verschenen eerste druk opgenomen.
ISBN | 9789023009436 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 453 |
Uitgeverij | Gottmer |
Publicatiedatum | 1997 |
"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)
"Boeken aangekomen, alles perfect in orde! Dank!"
Philippe D. uit Heusden, België (12/9/2016)
"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)