• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Vis, schaal-en schelpdieren

Vis, schaal-en schelpdieren

Diverse

Vis, schaal-en schelpdieren - Diverse
Vis, schaal-en schelpdieren achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
4.00
  • Bindwijze: Hardcover +DVD
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€10,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Meer weten over vis
U maakt kennis met elke vissoort die Colruyt verkoopt: u ontdekt wat u er in de keuken mee kan aanvangen én u krijgt interessante achtergrondinformatie. Wist u bv. dat tonijn wel 200 kg kan wegen, dat het kweken van zalm 2 jaar in beslag neemt of dat de krab zijn schaal moet afwerpen voor hij kan groeien? Dit en veel meer leest u in dit boek. Bovendien krijgt u bij elke vis een mooie foto, de voedingswaarde en een kaart-je met aanduiding van het vangstgebied.

105 heerlijke recepten
Geen kookboek over vis zonder bekende klassiekers als zalm bellevue, tong á la meunière, paling in ‘t groen, scampi diabolo, ... En ook de echte basis komt aan bod: kabeljauw in de oven, gebakken forel, enz. Daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor originele gerechten. Wat dacht u van zonnevis op Thaise wijze of van kreeftenbavarois met waterkersdressing?

Klaar en duidelijk
Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd in klare keukentaal. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto. Bij elk recept krijgt u bovendien wijnadvies. Tussen de recepten ontdekt u heel wat culinaire tips en varianten En dankzij de alfabetische trefwoordenindex vindt u die makkelijk terug.

Kook-dvd met basisbereidingen
Vis pocheren, een lekkere wittewijnsaus maken, langoustines pellen, In dit boek leest u allemaal hoe het moet. Bovendien zit in dit boek een DVD (37 min.) waarin u duidelijk stap voor stap ziet hoe het moet. We loodsen u door de basis-bereidingen (bakken, stomen, paneren, ...) en tonen u hoe u lekkere vissausen maakt.

Specificaties

ISBN5400141183481
TaalNederlands
Aantal pagina's175
UitgeverijColruyt
Publicatiedatum2009

Onderwerpen

visgerechten

Klanten vertellen

"Ik heb de boeken vandaag reeds ontvangen en ze verkeren inderdaad in een uitstekende staat - als nieuw. Bedankt voor het zeer vlotte verloop van de transactie en nog veel succes toegewenst met jou (web)winkel."
Jean-Pierre S. uit Marche-en-Famenne, België (19/4/2017)

"Beide boeken werden vandaag geleverd. Prima staat. Zeer snelle service waarvoor mijn dank en waardering."
Marc H. uit Mechelen, België (30/8/2016)

"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)