• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Vis, schaal-en schelpdieren

Vis, schaal-en schelpdieren

Diverse

Vis, schaal-en schelpdieren - Diverse
Vis, schaal-en schelpdieren achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
4.00
  • Bindwijze: Hardcover +DVD
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€10,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België en Nederland: € 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Meer weten over vis
U maakt kennis met elke vissoort die Colruyt verkoopt: u ontdekt wat u er in de keuken mee kan aanvangen én u krijgt interessante achtergrondinformatie. Wist u bv. dat tonijn wel 200 kg kan wegen, dat het kweken van zalm 2 jaar in beslag neemt of dat de krab zijn schaal moet afwerpen voor hij kan groeien? Dit en veel meer leest u in dit boek. Bovendien krijgt u bij elke vis een mooie foto, de voedingswaarde en een kaart-je met aanduiding van het vangstgebied.

105 heerlijke recepten
Geen kookboek over vis zonder bekende klassiekers als zalm bellevue, tong á la meunière, paling in ‘t groen, scampi diabolo, ... En ook de echte basis komt aan bod: kabeljauw in de oven, gebakken forel, enz. Daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor originele gerechten. Wat dacht u van zonnevis op Thaise wijze of van kreeftenbavarois met waterkersdressing?

Klaar en duidelijk
Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd in klare keukentaal. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto. Bij elk recept krijgt u bovendien wijnadvies. Tussen de recepten ontdekt u heel wat culinaire tips en varianten En dankzij de alfabetische trefwoordenindex vindt u die makkelijk terug.

Kook-dvd met basisbereidingen
Vis pocheren, een lekkere wittewijnsaus maken, langoustines pellen, In dit boek leest u allemaal hoe het moet. Bovendien zit in dit boek een DVD (37 min.) waarin u duidelijk stap voor stap ziet hoe het moet. We loodsen u door de basis-bereidingen (bakken, stomen, paneren, ...) en tonen u hoe u lekkere vissausen maakt.

Specificaties

ISBN5400141183481
TaalNederlands
Aantal pagina's175
UitgeverijColruyt
Publicatiedatum2009

Onderwerpen

visgerechten

Klanten vertellen

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Ik ben heel tevreden met de geleverde boeken. Nogmaals dank voor uw vlotte bediening en reactie."
Marie-Thérèse D. uit Melle, België (9/3/2016)

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)