Geniet nu van 20% korting op alle bestellingen vanaf 20 euro.De korting wordt verrekend in het winkelmandje.


Vis, schaal-en schelpdieren

Diverse

Vis, schaal-en schelpdieren - Diverse
Vis, schaal-en schelpdieren achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
4.00
  • Bindwijze: Hardcover +DVD
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€10,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: tijdelijk niet mogelijk

Flaptekst

Meer weten over vis
U maakt kennis met elke vissoort die Colruyt verkoopt: u ontdekt wat u er in de keuken mee kan aanvangen én u krijgt interessante achtergrondinformatie. Wist u bv. dat tonijn wel 200 kg kan wegen, dat het kweken van zalm 2 jaar in beslag neemt of dat de krab zijn schaal moet afwerpen voor hij kan groeien? Dit en veel meer leest u in dit boek. Bovendien krijgt u bij elke vis een mooie foto, de voedingswaarde en een kaart-je met aanduiding van het vangstgebied.

105 heerlijke recepten
Geen kookboek over vis zonder bekende klassiekers als zalm bellevue, tong á la meunière, paling in ‘t groen, scampi diabolo, ... En ook de echte basis komt aan bod: kabeljauw in de oven, gebakken forel, enz. Daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor originele gerechten. Wat dacht u van zonnevis op Thaise wijze of van kreeftenbavarois met waterkersdressing?

Klaar en duidelijk
Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd in klare keukentaal. U vindt alle ingrediënten bij Colruyt en elk recept wordt geïllustreerd met een mooie kleurenfoto. Bij elk recept krijgt u bovendien wijnadvies. Tussen de recepten ontdekt u heel wat culinaire tips en varianten En dankzij de alfabetische trefwoordenindex vindt u die makkelijk terug.

Kook-dvd met basisbereidingen
Vis pocheren, een lekkere wittewijnsaus maken, langoustines pellen, In dit boek leest u allemaal hoe het moet. Bovendien zit in dit boek een DVD (37 min.) waarin u duidelijk stap voor stap ziet hoe het moet. We loodsen u door de basis-bereidingen (bakken, stomen, paneren, ...) en tonen u hoe u lekkere vissausen maakt.

Specificaties

ISBN5400141183481
TaalNederlands
Aantal pagina's175
UitgeverijColruyt
Publicatiedatum2009

Onderwerpen

visgerechten
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)