Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Vers van 't veld

Vers van 't veld

Producten, recepten en verhalen van kwekers

Agnes Goyvaerts

Vers van 't veld - Agnes Goyvaerts
Vers van 't veld achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuw
€15,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Tien maanden lang trokken fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten het liefst klaarmaken. Chef Broes Taverniers van ‘t Vijfde Seizoen in Aalter ging hiermee aan de slag en leverde verfijnde en inspirerende recepten.

Specificaties

ISBN9789401443920
TaalNederlands
Aantal pagina's239
UitgeverijLannoo
Publicatiedatum2017

Onderwerpen

gezonde voeding

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • De evolutie van het leven
  • De evolutie van het leven

  • Philip Whitfield
  • €12,50
  • Marlena
  • Marlena

  • Julie Buntin
  • €13,00
  • De worst-case scenario almanak van de wereldgeschiedenis
  • De worst-case scenario almanak van de wereldgeschiedenis

  • Diverse
  • €9,00
  • Kloten van de engel
  • Kloten van de engel

  • Tijs Goldschmidt
  • €10,00
  • Liber Librorum
  • Liber Librorum

  • H.D.L. Vervliet
  • €75,00

Klanten vertellen

"Beide boeken werden vandaag geleverd. Prima staat. Zeer snelle service waarvoor mijn dank en waardering."
Marc H. uit Mechelen, België (30/8/2016)

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)