DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Vergane volkeren

Harun Yahya

Vergane volkeren - Harun Yahya
Vergane volkeren achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€7,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Het volk van Noah verdronk door een verschrikkelijke overstroming… De ‘Ad werden volledig overvallen door een verwoestende zandstorm… Het volk van Loeth, wat homoseksualiteit beoefende, werd van de aardbodem afgeveegd door lavastromen en aardbevingen… Het leger van de Farao verdween in de zee… En vele andere vroegere volkeren werden vanwege hun godslastering door Allah van de aardbodem weggeveegd. Dit boek laat zien hoe de volkeren waar in de Qor’aan naar verwezen wordt, verdwenen. Het presenteert dit door duidelijk bewijs uit archeologische vondsten en de historische gegevens van deze volkeren.

De auteur, die onder het pseudoniem Harun Yahya schrijft, is in 1956 in Ankara geboren. Hij studeerde kunst aan de Minar Sinan universiteit in Istanboel en filosofie aan de Universiteit van Istanboel. Sinds de jaren tachtig heeft de auteur vele boeken gepubliceerd over aan geloof en wetenschap verwante onderwerpen. Zijn belangrijkste aandachtspunt blijft echter de verwerping van het Materialisme en Darwinisme, twee moderne mythen die onder een wetenschappelijke dekmantel gepresenteerd worden. Een aantal van de boeken van de auteur zijn in meer dan veertig talen vertaald en in de desbetreffende landen uitgegeven. De boeken van Harun Yahya spreken de mensen aan. Zowel moslims als niet-moslims, ongeacht hun leeftijd, ras of nationaliteit, want er staat één doel centraal; het bevorderen van het bewustzijn van de lezer door hem aan te moedigen om over een aantal belangrijke vraagstukken zoals b.v. het bestaan van Allah en Zijn eenheid na te denken, en hij laat de bedriegelijke fundamenten en verwerpelijke werken van het goddeloze systeem zien.

filtoeuerli B M E

Rolteidarn 2 0

SBN 90 7368 01.9 1 1 9 789077 368015

Specificaties

ISBN9789077368015
TaalNederlands
Aantal pagina's160
UitgeverijBME
Publicatiedatum2003

Onderwerpen

creationisme
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

Maak een afspraak met De Kaft