• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Van oester tot zeetong

Van oester tot zeetong

Sergio kookt, deel 3

Sergio Herman

Van oester tot zeetong - Sergio Herman
Van oester tot zeetong achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.

“Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?”

Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud-Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van a to z. Naast recepten geeft Sergio veel tips over hoe je de producten moet aankopen, bewaren en verwerken in de keuken.
Dit boek is is deel 3: van oester tot zeetong.

Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

ReeksSergio kookt
ISBN9789490028350
TaalNederlands
Aantal pagina's112
Afmetingen208 x 157 x 16 mm
UitgeverijMinestrone Culinaire Uitgeverij
Publicatiedatum12-01-2012

Onderwerpen

chef kok koken voor gasten

Klanten vertellen

"Bedankt voor de vlotte, verzorgde levering van de bestelde boeken en de fijne, persoonlijke noot op de bladwijzer."
Cathérine P uit Sint-Truiden, België (1/5/2017)

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)

"Beide boeken werden vandaag geleverd. Prima staat. Zeer snelle service waarvoor mijn dank en waardering."
Marc H. uit Mechelen, België (30/8/2016)