• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Van oester tot zeetong

Van oester tot zeetong

Sergio kookt, deel 3

Sergio Herman

Van oester tot zeetong - Sergio Herman
Van oester tot zeetong achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.

“Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?”

Sergio kookt is een driedelige boekenreeks met recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant Oud-Sluis. Sergio kookt met zijn lievelingsproducten van a to z. Naast recepten geeft Sergio veel tips over hoe je de producten moet aankopen, bewaren en verwerken in de keuken.
Dit boek is is deel 3: van oester tot zeetong.

Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Specificaties

ReeksSergio kookt
ISBN9789490028350
TaalNederlands
Aantal pagina's112
Afmetingen208 x 157 x 16 mm
UitgeverijMinestrone Culinaire Uitgeverij
Publicatiedatum12-01-2012

Onderwerpen

chef kok koken voor gasten

Klanten vertellen

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)