DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Umbrië

In de voetsporen van Franciscus

Gerard Pieter Freeman

Umbrië - Gerard Pieter Freeman
Umbrië achterflap
Goodreads waardering - 2 beoordelingen
4.00
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Dit is een reisgids voor mensen die ongebaande paden zoeken en die oude routes willen volgen om alert in de wereld van vandaag te staan. De gids neemt u mee naar Umbrië, het groene hart van Italië en het land van Franciscus, de mystieke godzoeker en dierenvriend. De gids begint in Assisi, de stad waar Franciscus geboren en begraven werd en waar nog zoveel aan hem herinnert. Daarna komen de plaatsen uit de nabije en verre omgeving aan bod waar Franciscus en zijn eerste broeders en zusters hun sporen hebben nagelaten. Franciscanie, zoals Helene Nolthenius de streek in haar woord vooraf betitelt, is niet alleen een heilig land, het is ook onbeschrijfelijk mooi.

Wat zegt de pers?

‘De praktische wenken, de zorgvuldige beschrijvingen en de zeer doordachte historische informatie worden verschaft op een geëngageerde, maar tegelijk volstrekt zakelijke toon. Dat is een ware verademing voor wie de blomzoete stichtelijkheden kent van de gangbare reiswijzers die in de boekwinkels van Sacro Convento en Santa Maria degli Angeli verkrijgbaar zijn.’ - Helene Nolthenius

Specificaties

ReeksDominus
ISBN9789025736095
TaalNederlands
Aantal pagina's242
UitgeverijGottmer
Publicatiedatum2003

Onderwerpen

reisgids italië
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

Maak een afspraak met De Kaft