Een spectaculaire selectie traditionele Toscaanse recepten.
Alle recepten zijn op kleurenfoto’s te zien, met stap-voor-stap foto’s die de bereiding verduidelijken.
Bevat klassieke Toscaanse gerechten als Forel met olijven, Toscaanse bonenschotel en Eend met kastanjesaus.
Reeks | De beste keukens |
ISBN | 9789054269540 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 64 |
Afmetingen | 240 x 250 x 10 mm |
Uitgeverij | De Lantaarn |
Publicatiedatum | 01-01-1999 |
"Bedankt voor de goede service, het boek is al toegekomen."
Jan P. uit Heist-op-den-Berg, België (29/10/2016)
"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)
"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)