DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Soldaat

Valérie Zetnatti

Soldaat - Valérie Zetnatti
Soldaat achterflap
Goodreads waardering - 16 beoordelingen
3.67
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€7,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Trots sta je in je militaire uniform voor de spiegel. Het ziet er geweldig uit! Je gaat er iets moois van maken. Maar dan hakt de werkelijkheid er in…

Dit is het fascinerende waargebeurde verhaal van Valérie, die na haar eindexamen haar dienstplicht in het Israëlische leger moet vervullen. Een hard bestaan, met weinig slaap, slecht eten en nauwelijks privacy. Valérie is een uitblinker, en mag gaan werken voor de geheime inlichtingendienst. In haar schaarse vrije tijd probeert ze contact te leggen met Jean-David, haar ex, op wie ze heimelijk nog zo verliefd is.

Specificaties

ISBN9789026620966
TaalNederlands
Originele taalFrans
Aantal pagina's201
UitgeverijCallenbach
Publicatiedatum2011

Onderwerpen

waargebeurd israël franse schrijfsters
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

Maak een afspraak met De Kaft