Een slimme kok hoeft geen duren ingrediënten te gebruiken voor een heerlijke maaltijd. Paul Gayler, een van Londens meest bekende chef-koks heeft een aantal recepten verzamel die de tong strelen, en makkelijk te bereiden zijn. Bovendien is hij erin geslaagd dot alles zeer betaalbaar te houden: een driegangenmenu voor vier personen hoeft niet meer te kosten da drie flessen goede wijn. Smullen à la carte is een verzameling van opwindende en verrassende gerechten voor weinig geld.
ISBN | 9789021593746 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 112 |
Afmetingen | 250 x 230 x 20 mm |
Uitgeverij | AnkhHermes |
Publicatiedatum | 01-09-1997 |
"Bedankt voor de levering die ik vandaag ontving, zoals steeds prima materiaal voor de beste prijs."
Philippe D. uit Heusden, België (26/4/2018)
"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)
"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)