DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Schapen houden

voor liefhebbers

Bart Edel

Schapen houden - Bart  Edel
Schapen houden achterflap
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: tweedehands, licht beschadigd, klein deukje in de kaft, verder als nieuw
€16,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Bij landelijk leven ho het houden van kleine landbouwhuisdieren. Om het landje achter het huis te begrazen, vanwege scheerwol, of omdat dartele Iammetjes ieder voorjaar zo aandoenlijk zijn: het verzorgen van schapen staat volop in de belangstelling.

Dit boek vertelt op een levendige manier wat iedere schapenhouder moet weten: over kuddegedrag, gezondheidszorg, bijknippen van hoefjes, scheren, voeren, aflammeren van ooien en de keuze van de ram. Maar ook over huisvesting, graslandverzorging, kosten, opbrengsten, wetten en administratieve regels voor evenhoevigen. En over welk schapenras bij specifieke omstandigheden, budget en het karakter van de eigenaar pag. Meer dan twintig schitterende, in Nederland en België verkrijgbare schapenrassen passeren de revue.

Schapen houden voor liefhebbers is een praktische gids voor beginners en gevorderden. Het boek is geïllustreerd met veel fraaie kleurenfotografie en duidelijke tekeningen.

€ 16.00

www.dekaft.oe

Schapen houden

II 111191111,11111111611111111 JI

Specificaties

ISBN9789059560154
TaalNederlands
Aantal pagina's128
UitgeverijFontaine Uitgevers
Publicatiedatum2003

Onderwerpen

schapen dieren boerderij
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

Maak een afspraak met De Kaft