DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Regenseizoen

James P. Blaylock

Regenseizoen - James P. Blaylock
Regenseizoen achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€6,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

De natte Californische winter past bij Phil Ainsworths stemming. Sinds de recente dood van zijn vrouw woont hij in het huis dat hij van zijn moeder geërfd heeft. Het voelt vreemd om alleen door de grote kamers te dwalen. Buiten meent hij mensen te zien, rond de oude bron die bij slecht weer bijna overstroomt. Maar wat is echt en wat is verbeelding?

Dan verneemt Phil dat hij de voogd is geworden van zijn tienjarige nicht. Het is niet het juiste moment om een kind naar dit angstaanjagende huis te halen, maar Phil heeft beloofd dat hij voor Betsy zal zorgen — en ze is nog zijn enige familielid. Phil weet echter niet dat Betsy is afgestemd op emoties uit het verleden, op de stemmen van de doden en op de mysterieuze machten die zich rond het huis verzamelen…

James P. Blaylock (Long Beach, California, 1950) is een van de meest vooraanstaande magisch-realisten van Amerika. Dit boek gaat over hoe het verleden door onze levens spookt. Liefde, dood en familie zijn daarbij bepalende krachten. Blaylocks romans zijn trefzekere portretten van hedendaagse Amerikanen.

Wat zegt de pers?

‘Intrigerend, dramatisch, rijk aan sfeer.’ - Kirkus Reviews

‘Blaylocks suggestieve proza en doordachte tempo onderscheiden zijn bijdragen aan het Amerikaanse magisch-realisme.’ - Library Journal

Specificaties

ISBN9789024540051
TaalNederlands
Aantal pagina's335
UitgeverijLuitingh - Sijthoff
Publicatiedatum2001

Onderwerpen

amerikaanse schrijvers magisch-realisme
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Ik heb de boeken vandaag reeds ontvangen en ze verkeren inderdaad in een uitstekende staat - als nieuw. Bedankt voor het zeer vlotte verloop van de transactie en nog veel succes toegewenst met jou (web)winkel."
Jean-Pierre S. uit Marche-en-Famenne, België (19/4/2017)

"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)

"Dank je wel voor het heel mooie kaartje bij de boeken !!!!!! En je persoonlijk geschreven bericht. Ik krijg het gevoel een geschenkdoos ontvangen te hebben."
Ann V. uit Oudenaarde, België (5/11/2016)

Maak een afspraak met De Kaft