DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Over-opvoeden

Vragen we niet te veel van ons kind?

Alvin Rosenfeld

Over-opvoeden - Alvin Rosenfeld
Over-opvoeden achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€8,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Over-opvoeden. We doen het allemaal. We stellen kalenders, schema’s en to-do-lijstjes op, vullen onze agenda’s met afspraken. Druk, druk, druk. Zo ziet niet alleen ons eigen leven eruit, maar ook dat van onze kinderen. Zelfs wij, die het beste voor hebben met onze kinderen, proberen hun leven tot op de minuut te regelen. We zijn immers als de dood dat zij anders ondermaats gaan presteren. Daarom rijden we op zaterdag van de muziekschool via de zwemclub naar de gymclub. We lopen ons de benen van het lijf om onze kinderen het beste van het beste te geven.

Stop! Eigenlijk hoort opvoeden ons niet al onze energie, al onze tijd, de laatste cent uit onze portemonnee te kosten. Meer zelfs: het is gewoon niet goed, niet voor onszelf, maar ook niet voor onze kinderen en hun ontwikkeling. In dit boek gaan Alvin Rosenfeld en Nicole Wise eindelijk dat over-opvoedingsprobleem van ons te lijf. Zij leren ons hoe we de over-opvoeder in onszelf kunnen herkennen en hoe we de opvoeding die we onze kinderen geven kunnen ombouwen tot een gelukkiger en gezonder ervaring. Voor iedereen.

Alvin Rosenfeld is een gerespecteerd psychotherapeut die zijn energie verdeelt tussen twee succesvolle privé-praktijken en het schrijven van boeken. Samen met journaliste Nicole Wise schreef hij dit veelbesproken boek, dat mooie recensies kreeg bij verschijnen en een bestseller werd in Amerika.

Wat zegt de pers?

‘Een belangrijk boek, dat iedere ouder moet lezen. Wie cie knappe aanpak van Over-opvoeden volgt, vindt de vreugde en voldoening terug die centraal zouden moeten staan in iedere ouder-kindrelatie.’ - Mira Kirschenbaum

Specificaties

ISBN9789020945362
TaalNederlands
Aantal pagina's214
Afmetingen240 x 160 x 20 mm
UitgeverijLannoo Uitgeverij
Publicatiedatum10-10-2001

Onderwerpen

opvoeden
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Ik ben heel tevreden met de geleverde boeken. Nogmaals dank voor uw vlotte bediening en reactie."
Marie-Thérèse D. uit Melle, België (9/3/2016)

"Bedankt voor de levering die ik vandaag ontving, zoals steeds prima materiaal voor de beste prijs."
Philippe D. uit Heusden, België (26/4/2018)

Maak een afspraak met De Kaft