DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Opvoeden in de klas

Wegwijzer voor leerkrachten

Herman Van den Broeck

Opvoeden in de klas - Herman Van den Broeck
Opvoeden in de klas achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: tweedehands, duidelijke gebruikssporen, leesvouwen in boekrug, papier verkleurd, slijtage aan de randen, vlek op onderzijde boekblok, onbeschreven
€3,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Hoe ga je goed om met leerlingen in de klas? Een vraag die voor leerkrachten, van het primair of kleuteronderwijs tot het hoger onderwijs, een hele loopbaan lang relevant blijft. Opvoeden in de klas wil iedere lesgever helpen bij zijn of haar dagelijkse job.

Het boek beschrijft principes en technieken waarmee leerkrachten kunnen werken om hun eigen aanpak verder uit te bouwen, en besteedt ook de nodige aandacht aan een goede samenwerking met collega’s binnen de typische schoolomgeving.

Opvoeden in de klas heeft de afgelopen jaren op het nachtkastje gelegen van vele duizenden leerkrachten. In deze grondig herwerkte nieuwe editie vindt de lezer een interessant inleidend hoofdstuk over de tendensen in het onderwijs, een nieuwe beschrijving van de communicatietechnieken die leerkrachten kunnen hanteren, een aanvulling op het deel over assertiviteit met een hoofdstuk over pesten en plagen, en meer aandacht voor goede denkstijlen, ideeën over teamwork en emotionele intelligentie. Aan deze editie van het boek is ook een handige woordenindex toegevoegd.

Specificaties

ISBN9789020949162
TaalNederlands
Aantal pagina's248
UitgeverijLannoo Campus
Publicatiedatum2004

Onderwerpen

onderwijs
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)

"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

Maak een afspraak met De Kaft