Op een ochtend

Virginia Baily

Op een ochtend - Virginia Baily
Op een ochtend achterflap
Goodreads waardering - 4 beoordelingen
3.44
Dit boek is niet meer op voorraad

Specificaties

ISBN9789026331176
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's379
UitgeverijAmbo|Anthos
Publicatiedatum2015

Onderwerpen

britse schrijfsters psychologische roman

Flaptekst

Rome, 1943. Op een sombere ochtend kruisen de blikken van twee jonge vrouwen elkaar. Chiara Ravello staat op het punt de stad te ontvluchten naar een veiligere plek. De andere vrouw wordt met haar man en kinderen een vrachtwagen in gedreven om te worden afgevoerd, de duisternis in. In dat ene, eindeloos durende moment, neemt Chiara een beslissing die de rest van haar leven zal bepalen.

Dertig jaar later leidt Chiara een rustig leven, maar ze wordt achtervolgd door herinneringen aan Daniele, de jongen die ze redde maar die haar hart brak. Dan krijgt ze een telefoontje van Maria, een Britse tiener, die zegt Danieles dochter te zijn. Chiara beseft dat ze het verleden niet langer uit de weg kan gaan.

Met Op een ochtend heeft Virginia Baily een onvergetelijke, hartverscheurende roman geschreven over liefde, verlies en de jarenlange gevolgen van oorlog.

Wat zegt de pers?

‘Briljant geschreven. Op een ochtend is een prachtige roman over hoe de kracht van moederliefde onvoorstelbare tegenspoed kan overwinnen.’ - The Sunday Times