Voor het maken van verfijnde patisserie moet men beschikken over een speciaal talent. Maar om traditionele zoetigheid te bereiden zijn goede recepten en uitstekende ingrediënten voldoende en moet men slechts leren de juiste procedure te volgen. Dit alles vindt men in dit fantastische boek, dat Slow Food Italië gemaakt heeft in nauwe samenwerking met ambachtelijke ‘helden van de smaak’ en de koks van Italiaanse osteria’s.
Het is het vierde deel in de onovertroffen reeks dikke Slow Food-kookboeken. 620 lekkerbekrecepten van de allerbeste soort.
ISBN | 9789053305638 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 496 |
Uitgeverij | Mets & Schilt |
Publicatiedatum | 15-05-2008 |
"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)
"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)
"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)