Voor het maken van verfijnde patisserie moet men beschikken over een speciaal talent. Maar om traditionele zoetigheid te bereiden zijn goede recepten en uitstekende ingrediënten voldoende en moet men slechts leren de juiste procedure te volgen. Dit alles vindt men in dit fantastische boek, dat Slow Food Italië gemaakt heeft in nauwe samenwerking met ambachtelijke ‘helden van de smaak’ en de koks van Italiaanse osteria’s.
Het is het vierde deel in de onovertroffen reeks dikke Slow Food-kookboeken. 620 lekkerbekrecepten van de allerbeste soort.
ISBN | 9789053305638 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 496 |
Uitgeverij | Mets & Schilt |
Publicatiedatum | 15-05-2008 |
"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)
"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)
"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)