DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Moordlust

Daniel Hecht

Moordlust - Daniel Hecht
Moordlust achterflap
Goodreads waardering - 16 beoordelingen
3.31
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€6,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Ryan en Jess McCloud hebben beiden een trauma: Ryan groeide op in de achterbuurten van Boston en de zus van Jess is vermoord. Jess is bovendien zwanger en heeft neerslachtige buien. Het geeft spanningen in hun huwelijk.

De McClouds zijn bekende wetenschappers met een onorthodoxe aanpak die opmerkelijke resultaten oplevert. Nu zijn ze ingehuurd om de oorzaak te vinden van het grootste probleem van onze tijd: geweld. Jess bijt zich vast in het vraagstuk, hoewel ze haar twijfels heeft over hun opdrachtgever. de steenrijke Jason Ridder.

Is agressie besmettelijk? Maken je genen je tot een moordenaar? Is het ongekende geweld van de afgelopen eeuw een oude plaag of een nieuwe nachtmerrie? Is er een remedie? De antwoorden worden steeds urgenter. Het onderzoek dwingt de McClouds hun aannames over de mens en zichzelf te herzien. Kan hun relatie deze speurtocht overleven? En zijzelf?

Moordlust is de fascinerende opvolger van de bestseller Geestdrift. Daniel Hecht heeft het zich niet gemakkelijk gemaakt: dit boek gaat nóg dieper in op de schaduwzijde van de menselijke aard. Moordlust is zowel psychologische thriller, als liefdesverhaal en wetenschappelijk-filosofische queeste.

UITGEVERIJ LUITINGH-SIJTHOFF

Specificaties

ISBN9789024539956
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's448
UitgeverijLuitingh - Sijthoff
Publicatiedatum2001

Onderwerpen

psychologische thriller amerikaanse schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

Maak een afspraak met De Kaft