Moedwil

Dan Simmons

Moedwil - Dan Simmons
Moedwil achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Specificaties

ISBN9789024540662
TaalNederlands
Aantal pagina's415
UitgeverijLuitingh - Sijthoff
Publicatiedatum2002

Onderwerpen

amerikaanse schrijvers

Flaptekst

Darwin Minor is dag en nacht beschikbaar om opgeroepen te worden voor auto-ongelukken die te erg zijn voor woorden: gruwelijke tableaus van gemangeld metaal en lichamen. Als expert in de reconstructie van ongelukken gebruikt Darwin zijn instinct en zijn kennis om de oorzaken van onnatuurlijke rampen te achterhalen, en hij is de beste in zijn vak.

Dan krijgt hij een belangrijke opdracht. Er vinden ernstige auto-ongelukken plaats. Deze lijken geënsceneerd, maar de betrokkenen zijn allemaal dood. Darwin vermoedt een grote samenzwering, maar waarom zou iemand fraude bedrijven als dat hem het leven kost?

Hoe dieper hij graaft, hoe meer vijanden hij lijkt te maken: dodelijke vijanden die deel uitmaken van een internationaal netwerk dat gespecialiseerd is in intimidatie en moord. Maar Darwin heeft zelf ook dodelijke talenten, die stammen uit een periode in zijn leven waaraan hij niet meer herinnerd wil werden. Als hij zichzelf en talloze anderen wil redden, zal hij in zijn verleden moeten graven.