DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Maak moois

Haken, vilt, borduren. Accessoires om zelf te maken

Jorine Tieleman

Maak moois - Jorine Tieleman
Maak moois achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: tweedehands, als nieuw
€10,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Er is natuurlijk niets leuker dan iemand te verrassen met een zelf-bedacht cadeau. Daarom is zelf maken zo leuk! In dit boek passeren ruim 20 accessoires de revue waarvan je zegt: ‘Hiermee geef ik een origineel en perfect passend cadeau!’ Auteur Jorine Tieleman gebruikt eenvoudige haaktechnieken als basis en werkt projecten af met bijvoorbeeld borduursteekjes en vilt. Nieuwsgierig geworden naar de haakprojecten? Wat dacht je van fleurige beursjes, een retro make-uptas, gehaakte kralen voor aan een ketting of servetring en mooie haakversiersels voor basic kinderkleding om dat ene kindertruitje nét iets specialer te maken… Of het nu om een verjaardag, bruiloft of geboorte gaat, voor elke gelegenheid geldt: Maak (iets) moois!

Specificaties

ISBN9789043915243
TaalNederlands
Aantal pagina's77
UitgeverijTirion
Publicatiedatum2012

Onderwerpen

haken creatief handwerk
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Beide boeken werden vandaag geleverd. Prima staat. Zeer snelle service waarvoor mijn dank en waardering."
Marc H. uit Mechelen, België (30/8/2016)

Maak een afspraak met De Kaft