DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Liefdes werk

van 300 dichters uit de hele wereld

Meerdere auteurs

Liefdes werk - Meerdere  auteurs
Liefdes werk achterflap
  • Bindwijze: Hardcover met stofomslag
  • Conditie: tweedehands, zo goed als nieuw
€15,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

De mooiste liefdesgedichten van altijd en overal

Als de liefde iets is, dan wel tijd- en grenzeloos. In deze bloemlezing uit de mooiste liefdesgedichten van altijd en overal snikken, smachten, huilen, schreeuwen, ondergaan, lachen, vertellen, vervloeken, smeken en fluisteren de stemmen van meer dan driehonderd dichters de liefde. In Liefdes werk ontmoeten en omarmen alle facetten, alle schakeringen van leven en dood elkaar. Zij raken er verstrengeld in een liefdesgedicht.

Koen Stassijns en Ivo van Strijtem zijn de drijvende krachten achter de succesvolle reeks De mooiste van.. . Beiden zijn actief als dichter, vertaler en bloemlezer.

Specificaties

ISBN9789020944563
TaalNederlands
Aantal pagina's388
UitgeverijLannoo / Atlas
Publicatiedatum2002

Onderwerpen

liefdesgedichten
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft