DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Levenslucht

Andrew Miller

Levenslucht - Andrew Miller
Levenslucht achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: tweedehands, ongelezen, tekst in balpen op schutblad
€6,00
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Het is de zomer van 1997. Het jaar van de komeet. Alec Valentine keert terug naar zijn ouderlijk huis op het Engelse platteland om voor zijn ernstig zieke moeder, Alice, te zorgen - een taak die zijn diepgewortelde gevoel van onvermogen versterkt. In San Francisco maakt zijn oudere broer Larry zich ook op voor een bezoek, in de wetenschap dat het moeilijk te verbergen zal zijn dat zijn acteurscarrière naar het ranzige afglijdt en zijn huwelijk wankelt. László Lázár, de Hongaarse banneling wiens toneelstuk Alec aan het vertalen is, lijkt daarentegen in alle opzichten geslaagd: hij heeft een comfortabel huis in Parijs, gunstige kritieken, een liefhebbende vriend en een hechte vriendenkring. Toch kan hij zijn herinneringen aan de op-stand van 1956 en de hulpkreet die hij onbeantwoord liet niet van zich afschudden.

Voor alle vier is het moment gekomen om de balans op te maken van de ingeslagen wegen en de gemiste kansen. En allemaal zullen ze spoedig deelhebben aan een daad van bevrijding — hoewel niet noodzakelijkerwijs de voorziene.

In deze prachtig geschreven, adembenemende en tot nadenken stemmende roman worstelen Andrew Millers personages met de essentie van seks, dood, liefde en moraal, op zoek naar het geluk en het antwoord op de belangrijkste vraag: wat is de werkelijke waarde van menselijk succes?

Wat zegt de pers?

‘Een bewonderenswaardig beheerst geschreven werk, gevoelig, grappig, gevat, diepzinnig, Levenslucht bevestigt Millers uitzonderlijke gaven en laat de lezer snakken naar meer.’ - Sunday Tribune

Levenslucht is een moedige onderneming.’ - Timer Literary Supplement

‘Andrew Miller is een aanwinst voor de moderne literatuur.’ - Knack Weekend

Specificaties

ISBN9789041405982
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's255
UitgeverijAnthos
Publicatiedatum2001

Onderwerpen

britse schrijvers shortlist man booker prize
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Ik heb de boeken vandaag reeds ontvangen en ze verkeren inderdaad in een uitstekende staat - als nieuw. Bedankt voor het zeer vlotte verloop van de transactie en nog veel succes toegewenst met jou (web)winkel."
Jean-Pierre S. uit Marche-en-Famenne, België (19/4/2017)

"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)

Maak een afspraak met De Kaft