De A àZ
• 1500 recettes pour tous les goûts,
• la cuisine au micro-ondes,
• tous les produits du marché : poissons, viandes, fruits, légumes…,
• les techniques de base et les tours de main indispensables,
• les vins et leur service,
• les conseils diététiques pour être en forme et bien manger en gardant la ligne,
• 25 doubles pages spéciales pour les petites et les grandes occasions : réveillon, goûter d’enfants, cuisines étrangères…
• des idées de menus.
Un texte clair et précis et plus de 750 photos appétissantes, le Larousse de la cuisine est le plus riche et le plus utile des livres de cuisine d’aujourd’hui.
(
ISBN | 9782035070036 |
Taal | Frans |
Aantal pagina's | 1250 |
Uitgeverij | Larousse |
Publicatiedatum | 1995 |
"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)
"Dank je wel voor het heel mooie kaartje bij de boeken !!!!!! En je persoonlijk geschreven bericht. Ik krijg het gevoel een geschenkdoos ontvangen te hebben."
Ann V. uit Oudenaarde, België (5/11/2016)
"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)