• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Kuren & Koken

Kuren & Koken

Ontspannen en genieten

Toni de Coninck

Kuren & Koken - Toni de Coninck
Kuren & Koken achterflap
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€17,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België en Nederland: € 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Wegdromen bij prachtige foto’s, smullen van verrukkelijke recepten en fantastische ideeën om je lichaam eens uitgebreid te (laten) verzorgen - Kuren & Koken is puur genieten.

Het is een boek over wellness en gezonde voedingsproducten. Wist je dat bijvoorbeeld aardbeien niet alleen lekker en gezond zijn, maar dat ze ook geschikt zijn om je huid mee te verzorgen?

In Kuren & Koken geven directeur Joost den Bieman en chef-kok Albert van Rheede niet alleen heerlijke recepten, maar vind je ook suggesties om de buitenkant van je lijf eens lekker te verwennen met gezonde voedingsproducten. Het boek begint met een beknopte beschrijving van de geschiedenis van wellness: schoonheids- en verzorgingsbehandelingen uit andere culturen en vroeger tijden.

Specificaties

ISBN9789058977199
TaalNederlands
Aantal pagina's160
Afmetingen310 x 240 x 20 mm
UitgeverijUitgeverij Terra - Lannoo
Publicatiedatum20-10-2008

Onderwerpen

wellness lichaamsverzorging gezonde voeding

Klanten vertellen

"Bedankt voor de levering die ik vandaag ontving, zoals steeds prima materiaal voor de beste prijs."
Philippe D. uit Heusden, België (26/4/2018)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)