Kolkende kloof

De Mech-oorlogen

Gregory Benford

Kolkende kloof - Gregory Benford
Kolkende kloof achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, vergeeld,
€4,00 €2,80
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Specificaties

ReeksDe Mech-oorlogen
ISBN9789024523344
TaalNederlands
Originele titelFurious gulf
Aantal pagina's303
Afmetingen230 x 150 x 30 mm
UitgeverijUitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
Publicatiedatum01-01-1999

Onderwerpen

amerikaanse schrijvers natuurkunde

Flaptekst

Door wervelende gaswolken, tussen dicht opeengepakte sterren, te midden van een panorama van kosmische krachten, vlucht het ruimteschip Argo naar het zwarte gat in het hart van de melkweg.

Tijdens deze toch wordt Tobie zich bewust van zijn positie. Zijn vader, kapitein Killeen, is ervan overtuigd dat hun Loper-familie alleen kan overleven in het Ware Centrum. Maar het voedsel raakt op en de Lopers staan onder zware druk: vóór hen staan de angstwekkende draaikolk van het zwarte gat en achter hen de Mechs, de vijanden van alle leven. Kan Killeens waagstuk hen redden?

Terwijl de Argo op weg is naar haar onzekere bestemming, maakt Tobie zijn moeilijke reis naar de volwassenheid. Laverend tussen Killeens eisen en de Mech-dreiging, vaart Tobie gaandeweg een eigen koers om de Lopers te redden.

Wat zegt de pers?

‘Benford is een zeldzaamheid: een wetenschapper die enthousiast en met inzicht schrijft - niet alleen over zwarte gaten en kosmische snoeren, maar ook over menselijke verlangens en angsten.’ - The New York Times Book Review