• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Drank > Koken met trappistenbier

Koken met trappistenbier

Hotelschool Spermalie

Carl Delaey

Koken met trappistenbier - Carl Delaey
Koken met trappistenbier achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom ze enkel verbruiken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!

Chocolademousse met Rochefort 8, kalfswang met Westmalle dubbel, vegetarische risotto met Mont des Cats Grand-kaas of loempia met zalm en pompelmoes en een zoetzure saus van Orval.
Koken met Trappist bevat echter niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediënten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.

De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen hun toprecepten in dit boek.
Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek.
Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.

Specificaties

ISBN9789059085862
TaalNederlands
IllustratorKarl Bruninx
Aantal pagina's171
Afmetingen250 x 195 x 20 mm
UitgeverijDavidsfonds
Publicatiedatum29-08-2014

Onderwerpen

koken met bier trappistenbier bier bierkookboek chef kok

Klanten vertellen

"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)