DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Koken met succes zonder stress

Annabel Langbein

Koken met succes zonder stress - Annabel Langbein
Koken met succes zonder stress achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, als nieuw
€15,00
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Er is geen enkel ander boek dat je zoveel vertrouwen geeft in de keuken en waarmee je met zoveel plezier dinergasten zult ontvangen. <i>Koken met succes - zonder stress</i> geeft je het steuntje in de de rug dat nodig is om thuis een etentje te geven en vertelt over het gemak en het plezier om voor gasten te koken.

Thuis willen we ons ontspannen en van onze gasten genieten. We willen niet aan het fornuis gekluisterd zijn of ons zorgen maken over eventuele rampen. Met die gedachte als uitgangspunt creëerde Anabel Langbein dit prachtige boek.

Zij kan putten uit een levenslange kookervaring, gebruikt verse ingrediënten en uitgekiende kooktechnieken waarmee de thuiskok moeiteloos en zonder de spanning van het laatste moment onvergetelijke en plezierige etentjes kan geven.

Naast de vele verrassende en inspireerde ideeën vind je in dit boek tal van tijdloze en geliefde recepten die geschikt zijn voor vele feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om eenvoudige borrelhapjes, soepen, salades en kleine gerechtjes, vlees of verrukkelijke stoofschotels uit de oven, dankzij Annabels gewoonte om vooruit te werken krijgt de lezer zelfvertrouwen en verdwijnt de paniek uit de keuken. Haar frisse, lichte manier van koken en haar nuchtere, ontspannen aanpak maken het kookproces begrijpelijk en het uitproberen van iets nieuws heel leuk.

Iedereen die graag kook voor vrienden, maar er tegenop ziet, zal genieten van dit heerlijke boek, dat garant staat voor succes en plezier.

Specificaties

ReeksCulinaire boekerij
ISBN9789021544502
TaalNederlands
Originele taalEngels
Originele titelCooking to impress without stress
Aantal pagina's159
Afmetingen253 x 216 x 15 mm
UitgeverijKosmos Uitgevers
Publicatiedatum17-02-2005

Onderwerpen

koken voor gasten
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Bedankt voor de vlotte, verzorgde levering van de bestelde boeken en de fijne, persoonlijke noot op de bladwijzer."
Cathérine P uit Sint-Truiden, België (1/5/2017)

"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)

Maak een afspraak met De Kaft