DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Khalid

Karlijn Stoffels

Khalid - Karlijn Stoffels
Khalid achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€5,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Evelien is van een huis met tuin in Utrecht ver-huisd naar een nieuwe wijk met flats in Amsterdam. Er zijn in de buurt maar weinig kinderen. Zoals Eddie met zijn varkenskop en zijn opgevoerde brommer. Of Jackie met haar blauwe plekken, die ‘s nachts op haar balkon naar de maan huilt. Gelukkig is er ook nog Khalid met zijn kleine zusje Hind. Khalid is een jongen die precies goed is. Zijn wangen zijn net mooi zo bruin als zijn ogen Zijn oogwit straalt net zo als het wit van zijn tanden. Khalid wordt boer, later. Hij bouwt voor Evelien een geheim ondergronds huisje in de bosjes. Want de flatgebouwen om hen heen hebben zoveel ogen. Evelien gaat na de vakantie naar het gymnasium. Maar daarom kan ze later toch nog wel boerin worden? Het leven lijkt voor Evelien en Khalid warempel nog mooi en romantisch te worden, maar dan ontdekken ze wat er met de jankende Jackie echt aan de hand is…

Specificaties

ISBN9789021483597
TaalNederlands
Aantal pagina's108
Afmetingen220 x 140 x 10 mm
UitgeverijQuerido
Publicatiedatum15-10-1998

  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)

"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)

"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)

Maak een afspraak met De Kaft