De tweelingbroers Kristof en Stefan Boxy hebben in de Belgische restaurantwereld jo een bijzondere reputatie. Al bijna 25 jaar le zorgen ze voor culinair vuurwerk. In hun de beginjaren serveerden ze complexe combinaties met Italiaanse en Japanse invloeden. Nu koken ze vooral puur en geraffineerd. Ze waren het eerste sterrenrestaurant dat bij de klant ging koken. Nu hebben ze van gastronomisch koken bij de mensen thuis hun baan gemaakt. In dit boek vindt u meer dan zestig sublieme gerechten in uitgepuurde vorm. Het biedt onmisbare inspiratie voor chefs, foodies en andere kookfanaten. Met schitterende foto’s van culinair fotograaf Bart Van Leuven.
ISBN | 9789020953107 |
Taal | Nederlands, Frans, Engels |
Aantal pagina's | 152 |
Afmetingen | 310 x 240 x 20 mm |
Uitgeverij | Lannoo Uitgeverij |
Publicatiedatum | 29-11-2005 |
"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)
"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)
"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)