Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Culinair algemeen > In een Franse keuken

In een Franse keuken

Verhalen en 85 recepten om thuis te koken als een Française

Susan Herrmann Loomis

In een Franse keuken - Susan Herrmann Loomis
In een Franse keuken achterflap
Goodreads waardering - 2 beoordelingen
3.87
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€14,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse driegangenmaaltijd te bereiden. Beschikken ze soms over speciale talenten? Doen ze slimmer boodschappen? Zijn ze beter in het plannen van een diner, of bij onverwacht bezoek improviseren met wat ze in huis hebben? Het antwoord is volmondig: ja. Op vanzelfsprekende wijze combineren de Fransen de producten van het seizoen, uit eigen tuin of van de boerenmarkt op zo’n manier dat de smaken en geuren op hun tongstrelendst naar voren komen.

Kookboekenschrijfster Susan Herrmann Loomis ging op een culinaire zoektocht en ontfutselde haar Franse buren, vrienden, marktkooplui en koks tot in de wijde omtrek van haar woonplaats Louviers in Normandië hun keukengeheimen. Het resultaat is een boek met verhalen en 85 recepten, met tips, trucs en technieken en complete menu’s voor elke maand.

Wat zegt de pers?

‘Susan deelt een verrukkelijke mix van recepten, verhalen en adviezen uit haar zonnige keuken in Frankrijk. Weinig mensen snappen het eerlijke Franse koken zo goed als zij.’ - David Lebovitz, schrijver van My Paris Kitchen

‘In een heldere en persoonlijke stijl beschrijft Susan de eigenschappen van het thuis koken op z’n Frans: het vinden van de beste ingrediënten, de persoonlijke band met leveranciers, de uitstekende organisatie, het opbouwen van een repertoire van gerechten, en de vreugde en de triomf wanneer een maaltijd wordt geserveerd.’ - Patricia Wells, schrijfster van 365 dagen in Frankrijk

‘Een boek vol culinaire wijsheden (...) In een Franse keuken is een stoomcursus koken en het goede leven.’ - Luke Barr, schrijver van Provence

Specificaties

ISBN9789492086273
TaalNederlands
Originele taalFrans
Aantal pagina's300
UitgeverijOrlando
Publicatiedatum2017

Onderwerpen

frankrijk franse keuken

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • Person-Centred Counselling
  • Person-Centred Counselling

  • Dave Mearns
  • €15,00
  • Grrauw !
  • Grrauw !

  • Barbara Joosse
  • €7,50 €5,25
  • Rituelen van de kwetsbaarheid
  • Rituelen van de kwetsbaarheid

  • Fernand Florizoone
  • €18,00
  • Alles van waarde
  • Alles van waarde

  • Lodewijk van Oord
  • €13,50 €9,45
  • Huid en haar
  • Huid en haar

  • Arnon Grunberg
  • €8,50 €5,95

Klanten vertellen

"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)

"Bedankt voor de goede service, het boek is al toegekomen."
Jan P. uit Heist-op-den-Berg, België (29/10/2016)

"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)