DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Hip Hotels

De bijzonderste hotels in de boeiendste steden

Herbert Ypma

Hip Hotels - Herbert Ypma
Hip Hotels achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen,
€10,00 €5,00
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

​Wat is en Hip Hotel?
eeuwenlang was inchecken in een hotel een trip naar het onbekende, een sprong in de conformiteit. Dat is nu anders. De high design-revolutie van de jaren negentig heeft een spannen, stijlvol alternatief voorzien voor de saaien onderlinge verwisselbaarheid van hotelketens en de duffe bombast van de traditionele grand hotels. Deze vernieuwende reeks gaat van start met de steden. Je vindt in dit boek hotels terug die heel erg verschillen qua gastronomie, architectuur, eigenaars, locatie, atmosfeer en ontwerp. Eén element hebben ze gemeen: de ervaring. Is het high design of high art, coole kitsch of Zn-minimalisme, een chique trendy loft of een slaafs historische heropleving, altijd staat het hotel in het middelpunt van de belangstelling. Er verblijven, maakt een reis werkelijk onvergetelijk.

De grootste namen uit de hedendaagse architectuur, interieurontwerp en mode hadden een hand in de opvallende stijl van een Hip Hotel: Terence Conran in Wenen, Diesel in Miami, Anouska Hemple in Londen, Karl Lagerfeld in Berlijn, Christian Liaigre in New York, Andrée Putman in Keulen, Philippe Starck in Hong Kong en Los Angeles. Brengen plezier of werk je naar de Piazza de Popolo of Ocian Drive, rue St-Honoré of Bondi Beach? Je kunt kiezen voor een hotel dat ‘s werelds meest hippe stadsbestemmingen evenaart.

Met 623 illustraties, waarvan 510 in kleur.

Wat zegt de pers?

​‘Check Hip Hotels en vanzelfsprekend check je in in een aantal van de meest stijlvolle oorden ter wereld’ - Condé Nast Traveller

Specificaties

ISBN9789020939279
TaalNederlands
Aantal pagina's255
UitgeverijLannoo Uitgeverij
Publicatiedatum22-02-2000

Onderwerpen

hotels steden
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Bedankt voor de vlotte, verzorgde levering van de bestelde boeken en de fijne, persoonlijke noot op de bladwijzer."
Cathérine P uit Sint-Truiden, België (1/5/2017)

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

Maak een afspraak met De Kaft