DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Het zevende zegel

Gangreen #4

Jef Geeraerts

Het zevende zegel - Jef Geeraerts
Het zevende zegel achterflap
Goodreads waardering - 64 beoordelingen
3.28
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€6,50 €4,55
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

De eerste jaren na Geeraerts’ gedwongen terugkeer uit Kongo worden gekenmerkt door een grote onrust en frustratie. Het keurslijf van een klein, overbevolkt land, een beklemmend gezinsleven zijn de oorzaak dat hij zich allengs gaat gedragen als een typische onaangepaste. Hij revolteert heftig tegen de bestaande orde, die hij in Kongo zo graag heeft vertegenwoordigd. Familie en gezin ervaren hem als een prikkelbaar, arrogant, neurotisch individu, een ongeduldige vader, een onverschillige echtgenoot. Als hij ten slotte ontsnapt door aan de Brusselse Universiteit te gaan studeren en intussen een dubbel leven leidt door een uitzichtloze verhouding te beginnen met een prostituée van het Antwerpse havenkwartier, wordt de situatie onhoudbaar.
Jef Geeraerts ontleedt zijn mislukte huwelijk via een genadeloos relaas dat begint bij de verloving en eindigt met het abrupte verlaten van zijn gezin.

Specificaties

ReeksGangreen
ISBN9789022306246
TaalNederlands
Aantal pagina's200
UitgeverijManteau
Publicatiedatum1977

Onderwerpen

vlaamse schrijvers autobiografisch
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Ik ben heel tevreden met de geleverde boeken. Nogmaals dank voor uw vlotte bediening en reactie."
Marie-Thérèse D. uit Melle, België (9/3/2016)

"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft