• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Culinair algemeen > Het-wezen van de smaak

Het-wezen van de smaak

Jean-Anthelme Brillat-Savarin

Het-wezen van de smaak - Jean-Anthelme Brillat-Savarin
Het-wezen van de smaak achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel de literaire gourmet Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Gout. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. De sublieme vertaling is van Wina en Han Born, die in hun voorwoord schreven: ‘Wij hebben beiden zeer genoten van het vertalen van dit beminnelijke en blijmoedige boek, dat met zoveel liefde geschreven is door een waarachtig en fijnzinnig levenskunstenaar.’

Specificaties

ISBN9789072653161
TaalNederlands
Aantal pagina's307
UitgeverijSamenwerkende Uitgevers
Publicatiedatum24-10-2003

Klanten vertellen

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)