Het grote avontuur van god en mens

Kinderbijbel met meer dan 150 verhalen

Kolet Janssen

Het grote avontuur van god en mens - Kolet Janssen
Het grote avontuur van god en mens achterflap
Goodreads waardering - 0 beoordelingen
0.00
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€15,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Specificaties

ISBN9789080829022
TaalNederlands
IllustratorThé Tjong-Khing
Aantal pagina's279
Afmetingen262 x 198 x 30 mm
UitgeverijDavidsfonds
Publicatiedatum2004

Onderwerpen

kinderbijbel

Flaptekst

​Ga ook jij maar lekker zitten voor dit boeiende verhaal over de Toren van Babel of voor een van de vele andere. Over Jakob, die zijn vader bedriegt. Over de kleine, dappere David, die het gevecht met de reus Goliath aandurft. Over Jezus, die alle marktkraampjes omver gooit. Of over Paulus, die in de gevangenis terechtkomt.

Al eeuwenlang dagen God en mens elkaar uit. Ze beleven samen de vreemdste avonturen. In de bijbel vinden we heel wat meer over de hechte band tussen God en mensen als jij en ik. Deze bijbel vertelt hun verhalen van binnenuit. Net alsof je er zelf bij was.

Kinderboekenschrijfster en godsdienstlerares Kolet Janssen kent de bijbel door en door. Ze maakte een selectie uit de verhalen in het oude en nieuwe testament en schreef ze zo neer dat kinderen van vandaag er gaan van houden. Een schat aan hartverwarmende, sprankelende, gedurfde en aloude (voor)leesverhalen. Met herkenbare, aantrekkelijke kleurenillustraties van Gouden Penseelwinnaar Thé Tjong-Khing. Zijn eigen accenten en gevoel voor sfeer maken de prenten stuk voor stuk juweeltjes.