Het broodboek

Bakken, bereiden, beleggen

Toon De Klerck

Het broodboek - Toon De Klerck
Het broodboek achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Specificaties

ISBN9789401451901
TaalNederlands
Aantal pagina's205
UitgeverijLannoo
Publicatiedatum2108

Onderwerpen

brood bakken chef kok

Flaptekst

Het ovenverse brood van Toon De Klerck belegd en bereid door Belgische topchefs

In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij. tussen of op je brood!

Toon De Klerck ging op zijn twintigste al aan de slag hij Le Dóme in Antwerpen en vijf jaar later werd hij aangesteld als chef patissier in Peter Goossens’ Hof van Cleve. Nadien waagde hij de sprong naar een eigen zaak en sindsdien is hij vaste leverancier bij tal van topchefs, waaronder: Maarten Bouckaert - Dennis Broeckx - Wout Bru - Steve Conard Michiel De Bruyn - Guy De Jonghe - Olivier de Vinck - Roman Drowart Peter Goossens - Sergio Herman - Gilles Melchior - Tim Meuleneire Ingrid Neven - Nathan Van Echelpoel - Frederic Van Tricht Michel Van Wely - Ken Verschueren - Michaël Vrijmoed - Michael Yates