Geniet nu van 20% korting op alle bestellingen vanaf 20 euro.De korting wordt verrekend in het winkelmandje.


Het broodboek

Bakken, bereiden, beleggen

Toon De Klerck

Het broodboek - Toon De Klerck
Het broodboek achterflap
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: ongelezen, nieuw
€20,00
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: tijdelijk niet mogelijk

Flaptekst

Het ovenverse brood van Toon De Klerck belegd en bereid door Belgische topchefs

In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij. tussen of op je brood!

Toon De Klerck ging op zijn twintigste al aan de slag hij Le Dóme in Antwerpen en vijf jaar later werd hij aangesteld als chef patissier in Peter Goossens’ Hof van Cleve. Nadien waagde hij de sprong naar een eigen zaak en sindsdien is hij vaste leverancier bij tal van topchefs, waaronder: Maarten Bouckaert - Dennis Broeckx - Wout Bru - Steve Conard Michiel De Bruyn - Guy De Jonghe - Olivier de Vinck - Roman Drowart Peter Goossens - Sergio Herman - Gilles Melchior - Tim Meuleneire Ingrid Neven - Nathan Van Echelpoel - Frederic Van Tricht Michel Van Wely - Ken Verschueren - Michaël Vrijmoed - Michael Yates

Specificaties

ISBN9789401451901
TaalNederlands
Aantal pagina's205
UitgeverijLannoo
Publicatiedatum2108

Onderwerpen

brood bakken chef kok
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)