DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Het avonduur

Kent Haruf

Het avonduur - Kent Haruf
Het avonduur achterflap
Goodreads waardering - 8 beoordelingen
4.21
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€10,00
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Het avonduur is een ontroerende vertelling over bewoners van het Amerikaanse platteland die teleurstellingen te verduren krijgen. Maar dankzij hun verbondenheid met de natuur en met elkaar weten ze met tegenslagen om te gaan. Grote gevoelens als eenzaamheid, liefde, woede en vriendschap liggen ingebed in een krachtig, meeslepend maar sober verteld verhaal. In de subtiele, bijna terloopse stijl van Kent Haruf krijgen gewone zaken een poëtische lading.

Kent Haruf werd beroemd met zijn roman Het lied van de vlakten, die maandenlang op de Amerikaanse toptien prijkte en genomineerd werd voor de National Book Award.

Wat zegt de pers?

‘Een prachtig en delicaat verhaal over een wereld waarin een elfjarige jongen en een vrijgezel op leeftijd beide het wonder van de eerste kus beleven. Het is Haruf weer gelukt een ontroerende bespiegeling over de ware betekenis van familie te schrijven.’ - Washington Post

‘Al op de eerste pagina raakt dit boek je in het hart en laat het je niet meer los. Zoals de middag overgaat in het avonduur, zo schrijden de levens van de personages voort en wisselen seizoenen elkaar af. En juist in de verbeelding van die levens laat Haruf zien wat ons zo menselijk maakt.’ - Denver Post

Specificaties

ISBN9789023416302
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's333
UitgeverijDe Bezige Bij
Publicatiedatum2005

Onderwerpen

amerikaanse schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

"Zo professioneel!"
Natacha P. uit Sint-Niklaas, België (25/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft