DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Handboek Antiek

Frans Dony

Handboek Antiek - Frans Dony
Handboek Antiek achterflap
  • Bindwijze: Hardcover met stofomslag
  • Conditie: tweedehands, zo goed als nieuw
€12,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Met zijn meer dan 4000 trefwoorden en honderden illustraties waarvan de helft in kleur, is deze uitgave een onmisbaar werk voor iedere beginnende en gevorderde antiekliefhebber. Om zo overzichtelijk mogelijk de brede scala van het antiek te presenteren is gekozen voor een aantal thematische hoofdstukken, die elk een speciaal onderwerp belichten: meubelen; aardewerk en steengoed; porselein; goud en zilver; sieraden en email; koper, brons en ijzer; tapijten; tin; klokken, horloges en uurwerken; glas.
Verder wordt in een apart hoofdstuk aandacht besteed aan kleinere deelgebieden, zoals waaiers, lakwerk, kant, spinnewielen, gobelins, curiosa enz. Alle hoofdstukken worden gevolgd door een uitvoerig alfabetisch naslaggedeelte, waarin tal van begrippen en termen nader worden omschreven en toegelicht. Bovendien is achter in het boek een uitvoerig register opgenomen, waardoor een optimale toegankelijkheid wordt bereikt. Kortom, Handboek Antiek, samengesteld door Nederlands meest prominente autoriteit op dit gebied, is een unieke bron voor elke antiekliefhebber.

Specificaties

ISBN9789051211214
TaalNederlands
Aantal pagina's307
UitgeverijTirion
Publicatiedatum1988

Onderwerpen

antiek
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

"Dank je wel voor het heel mooie kaartje bij de boeken !!!!!! En je persoonlijk geschreven bericht. Ik krijg het gevoel een geschenkdoos ontvangen te hebben."
Ann V. uit Oudenaarde, België (5/11/2016)

"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)

Maak een afspraak met De Kaft