Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Green & Black's chocoladerecepten

Green & Black's chocoladerecepten

Van cacaoboon tot muffins, mousses en moles

Caroline Jeremy

Green & Black's chocoladerecepten - Caroline Jeremy
Green & Black's chocoladerecepten achterflap
Goodreads waardering - 0 beoordelingen
3.88
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen,
€13,50 €9,45
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

In dit ultieme chocoladekookboek van Green & Black’s staat vol verleidelijke recepten die elke liefhebber zullen doen watertanden. Chocolade is niet allen een van de meest luxe producten; de rijke textuur en smaak maken chocolade ook bijzonder toepasbaar in de keuken. Niet alleen in voedzame donkere desserts, maar ook als een uitstekend ingrediënt om hartige en pittige gerechten extra smaak mee te geven.

Chocolade kan worden aangepast aan elke gelegenheid, elke smaak en elk culinair niveau en daarom is de receptuur ingedeeld in de hoofdstukken Abracadabra (snel en eenvoudig), Schatten (eenvoudig en geheimzinnig), De kom uitlikken (voor kinderen en verjaardagen), Mystiek (bijzondere gerechten) en Magisch (recepten die verbazen en verleiden). En behalve de meer traditionele recepten voor gebak, desserts en koekjes, is er ook een groot aantal verrassender recepten, zoals Chocoladesoep, Zoetzure haas en Muffins met een vleugje chilipeper.

Naast tips over kooktechnieken en hoe je met chocolade om moet gaan zijn verhalen over de Maya’s in Belize en de teelt en productie van chocolade door het hele boek geweven. Met de schitterende culinaire en lokale fotografie van Fran Yorke is Green & Black’s chocoladerecepten een feest voor alle zintuigen.

Wat zegt de pers?

​‘Deze verleidelijke paperback van een van onze meest geliefde en sociaal gerespecteerde chocolademerken (...) vertelt over de reis van een eenvoudige cacaoboon tot luxeproduct, met voldoende recepten voor de chocoladeliefhebber. Probeer eens de makarons van de befaamde Ladurée patissier in Parijs, de witte chocolademousse met kardemom van Nogel Slater, of de chocoladesoufflé met karamelsaus.’ - Daily telegraph

Specificaties

ISBN9789059562226
TaalNederlands
VertalerH. Franssen-Seebregts
Aantal pagina's192
Afmetingen284 x 220 x 15 mm
UitgeverijFontaine Uitgevers
Publicatiedatum26-09-2007

Onderwerpen

chocolade

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • De kamers
  • De kamers

  • Lucas de Waard
  • €13,00 €9,10
  • Varen rond de wereld in oorlogstijd
  • Varen rond de wereld in oorlogstijd

  • Frans Luidinga
  • €10,00
  • Bakens in niemandsland
  • Bakens in niemandsland

  • Abram de Swaan
  • €10,00
  • De tussenwereld van Vikram Lall
  • De tussenwereld van Vikram Lall

  • M.G. Vassanji
  • €13,50 €6,75
  • De Strijd van de Tweeling
  • De Strijd van de Tweeling

  • Weis & Hickman
  • €10,00

Klanten vertellen

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

"Boeken aangekomen, alles perfect in orde! Dank!"
Philippe D. uit Heusden, België (12/9/2016)

"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)