Geniet nu van 20% korting op alle bestellingen vanaf 20 euro.De korting wordt verrekend in het winkelmandje.


Green & Black's chocoladerecepten

Van cacaoboon tot muffins, mousses en moles

Caroline Jeremy

Green & Black's chocoladerecepten - Caroline Jeremy
Green & Black's chocoladerecepten achterflap
Goodreads waardering - 0 beoordelingen
3.91
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen,
€13,50 €9,45
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: tijdelijk niet mogelijk

Flaptekst

In dit ultieme chocoladekookboek van Green & Black’s staat vol verleidelijke recepten die elke liefhebber zullen doen watertanden. Chocolade is niet allen een van de meest luxe producten; de rijke textuur en smaak maken chocolade ook bijzonder toepasbaar in de keuken. Niet alleen in voedzame donkere desserts, maar ook als een uitstekend ingrediënt om hartige en pittige gerechten extra smaak mee te geven.

Chocolade kan worden aangepast aan elke gelegenheid, elke smaak en elk culinair niveau en daarom is de receptuur ingedeeld in de hoofdstukken Abracadabra (snel en eenvoudig), Schatten (eenvoudig en geheimzinnig), De kom uitlikken (voor kinderen en verjaardagen), Mystiek (bijzondere gerechten) en Magisch (recepten die verbazen en verleiden). En behalve de meer traditionele recepten voor gebak, desserts en koekjes, is er ook een groot aantal verrassender recepten, zoals Chocoladesoep, Zoetzure haas en Muffins met een vleugje chilipeper.

Naast tips over kooktechnieken en hoe je met chocolade om moet gaan zijn verhalen over de Maya’s in Belize en de teelt en productie van chocolade door het hele boek geweven. Met de schitterende culinaire en lokale fotografie van Fran Yorke is Green & Black’s chocoladerecepten een feest voor alle zintuigen.

Wat zegt de pers?

​‘Deze verleidelijke paperback van een van onze meest geliefde en sociaal gerespecteerde chocolademerken (...) vertelt over de reis van een eenvoudige cacaoboon tot luxeproduct, met voldoende recepten voor de chocoladeliefhebber. Probeer eens de makarons van de befaamde Ladurée patissier in Parijs, de witte chocolademousse met kardemom van Nogel Slater, of de chocoladesoufflé met karamelsaus.’ - Daily telegraph

Specificaties

ISBN9789059562226
TaalNederlands
VertalerH. Franssen-Seebregts
Aantal pagina's192
Afmetingen284 x 220 x 15 mm
UitgeverijFontaine Uitgevers
Publicatiedatum26-09-2007

Onderwerpen

chocolade
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

"Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig!"
Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

"Ik heb de boeken vandaag reeds ontvangen en ze verkeren inderdaad in een uitstekende staat - als nieuw. Bedankt voor het zeer vlotte verloop van de transactie en nog veel succes toegewenst met jou (web)winkel."
Jean-Pierre S. uit Marche-en-Famenne, België (19/4/2017)