Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Green & Black's chocoladerecepten

Green & Black's chocoladerecepten

Van cacaoboon tot muffins, mousses en moles

Caroline Jeremy

Green & Black's chocoladerecepten - Caroline Jeremy
Green & Black's chocoladerecepten achterflap
Goodreads waardering - 0 beoordelingen
3.88
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen,
€13,50 €9,45
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

In dit ultieme chocoladekookboek van Green & Black’s staat vol verleidelijke recepten die elke liefhebber zullen doen watertanden. Chocolade is niet allen een van de meest luxe producten; de rijke textuur en smaak maken chocolade ook bijzonder toepasbaar in de keuken. Niet alleen in voedzame donkere desserts, maar ook als een uitstekend ingrediënt om hartige en pittige gerechten extra smaak mee te geven.

Chocolade kan worden aangepast aan elke gelegenheid, elke smaak en elk culinair niveau en daarom is de receptuur ingedeeld in de hoofdstukken Abracadabra (snel en eenvoudig), Schatten (eenvoudig en geheimzinnig), De kom uitlikken (voor kinderen en verjaardagen), Mystiek (bijzondere gerechten) en Magisch (recepten die verbazen en verleiden). En behalve de meer traditionele recepten voor gebak, desserts en koekjes, is er ook een groot aantal verrassender recepten, zoals Chocoladesoep, Zoetzure haas en Muffins met een vleugje chilipeper.

Naast tips over kooktechnieken en hoe je met chocolade om moet gaan zijn verhalen over de Maya’s in Belize en de teelt en productie van chocolade door het hele boek geweven. Met de schitterende culinaire en lokale fotografie van Fran Yorke is Green & Black’s chocoladerecepten een feest voor alle zintuigen.

Wat zegt de pers?

​‘Deze verleidelijke paperback van een van onze meest geliefde en sociaal gerespecteerde chocolademerken (...) vertelt over de reis van een eenvoudige cacaoboon tot luxeproduct, met voldoende recepten voor de chocoladeliefhebber. Probeer eens de makarons van de befaamde Ladurée patissier in Parijs, de witte chocolademousse met kardemom van Nogel Slater, of de chocoladesoufflé met karamelsaus.’ - Daily telegraph

Specificaties

ISBN9789059562226
TaalNederlands
VertalerH. Franssen-Seebregts
Aantal pagina's192
Afmetingen284 x 220 x 15 mm
UitgeverijFontaine Uitgevers
Publicatiedatum26-09-2007

Onderwerpen

chocolade

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • De Ochtenden
  • De Ochtenden

  • Sanneke van Hassel
  • €13,00
  • Een kort oponthoud
  • Een kort oponthoud

  • Göran Rosenberg
  • €13,00
  • Ik had me de wereld anders voorgesteld
  • Ik had me de wereld anders voorgesteld

  • Anil Ramdas
  • €14,00
  • De vierde dag
  • De vierde dag

  • Sarah Lotz
  • €17,50 €8,75
  • Elfenlied
  • Elfenlied

  • Bernhard Hennen
  • €12,00

Klanten vertellen

"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)