Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Gordon Ramsay’s Fastfood

Gordon Ramsay’s Fastfood

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay’s Fastfood - Gordon Ramsay
Gordon Ramsay’s Fastfood achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
3.80
  • Bindwijze: Hardcover met stofomslag
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€12,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Gooi alle kant-en-klaarmaaltijden en afhaalmenu’s de deur uit! Gordon Ramsay laat in dit boek zien hoe je geweldige gerechten héél snel op tafel zet, het kost je vaak maar een kwartiertje.

Specificaties

ISBN9789043910941
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's256
UitgeverijTirion
Publicatiedatum2007

Onderwerpen

snel klaar recepten tv-kok

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • Favonius
  • Favonius

  • Allard Schröder
  • €10,00
  • De tussenwereld van Vikram Lall
  • De tussenwereld van Vikram Lall

  • M.G. Vassanji
  • €13,50 €6,75
  • Dochter van Eva
  • Dochter van Eva

  • Carry Slee
  • €4,00
  • Het hoofdgerecht
  • Het hoofdgerecht

  • Maarten Blom
  • €14,00
  • Recyclable Refugee Camp
  • Recyclable Refugee Camp

  • Ives Maes
  • €10,00

Klanten vertellen

"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)

"Bedankt voor de vlotte, verzorgde levering van de bestelde boeken en de fijne, persoonlijke noot op de bladwijzer."
Cathérine P uit Sint-Truiden, België (1/5/2017)

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)