DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Gekweld

Horror van de 21ste eeuw

Chuck Palahniuk

Gekweld - Chuck Palahniuk
Gekweld achterflap
Goodreads waardering - 4 beoordelingen
3.59
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Chuck Palahniuk (VS, 1962) groeide op in Pasco, Washington. Hij volgde een opleiding journalis-tiek aan de universiteit van Oregon en werkte korte tijd voor The Oregonian, een dagblad voor die regio. Daarna werkte hij lang als automonteur. In die tijd begon hij ook te schrijven, en volgde hij een workhop creative writing, wat hem uiteindelijk zijn eigen stijl en stem deed ontdekken. Zijn leven is behoorlijk dramatisch verlopen: zijn grootvader vermoordde zijn vrouw en pleegde daarna zelfmoord, zijn gescheiden vader werd in 1999 vermoord door de ex-echtgenoot van zijn toenmalige vriendin. De verfilming van Fight Club heeft Palahniuk bekendgemaakt bij het grote publiek. In Amerika is hij een bestsellerauteur met een cultstatus.

Verdwijn gewoon. Laat alles achter wat je verhindert je meesterwerk te schrijven. Je baan en je gezin en je huis, al die verplichtingen en afleidingen - zet ze drie maanden in de wacht. Leef met gelijkgestemde mensen in een omgeving die je in staat stelt volledig in je werk op te gaan. Gratis volpension voor degenen die in aanmerking komen. Stel een klein deel van je leven in de waagschaal voor de kans om een nieuwe toekomst te creëren als professioneel dichter, romanschrijver, scenarioschrijver. Leid het leven waarvan je droomt voordat het te laat is. Beperkt aantal plaatsen.

Specificaties

ISBN9789044513226
TaalNederlands
Aantal pagina's469
UitgeverijDe Geus
Publicatiedatum2005

Onderwerpen

amerikaanse schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Boeken aangekomen, alles perfect in orde! Dank!"
Philippe D. uit Heusden, België (12/9/2016)

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"Dank je wel voor het heel mooie kaartje bij de boeken !!!!!! En je persoonlijk geschreven bericht. Ik krijg het gevoel een geschenkdoos ontvangen te hebben."
Ann V. uit Oudenaarde, België (5/11/2016)

Maak een afspraak met De Kaft