DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Fluitend naar de ondergang

Larry McMurtry

Fluitend naar de ondergang - Larry McMurtry
Fluitend naar de ondergang achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, lichte kastslijtage
€4,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Fluitend naar de ondergang is het verhaal van Danny Deck, een mislukte romanschrijver van middelbare leeftijd die een fortuin heeft verdiend met een TV-comedyserie. Hij leidt een teruggetrokken maar luxueus leven, en onderhoudt de relaties met zijn talrijke vriendinnen door over de hele wereld boodschappen op antwoordapparaten achter te laten. Zijn twee huisgenoten zijn Gladys, de huishoudster die om het minste geringste in tranen uitbarst, en Godwin, een ijdele Engelse intellectueel met een wrang gevoel voor humor en kostbare verslavingen. Verder vermijdt Deck het contact met de harde werkelijkheid zoveel hij kan. Dit vredige bestaan wordt verstoord door een onverwacht telefoontje van T.R., de dochter die hij nooit heeft mogen zien, maar wier aanwezigheid altijd op de achtergrond van zijn gedachten heeft gespeeld. Zij werkt in een hamburgerzaak in Houston, en Deck bestelt telefonisch een nieuwe Cadillac om haar op te halen. T.R. bezit alle eigenschappen die haar vader mist: ze draagt het hart op de tong, bruist van energie, is eerlijk en tactloos. Haar twee kinderen zijn van twee verschillende vaders die beiden een gevangenisstraf uitzitten. Met de kracht van een orkaan raast deze explosieve persoonlijkheid zijn leven binnen en vermorzelt de beschermende muren van Danny’s bastion om zijn onvoorwaardelijke vaderliefde op te eisen.
Wat hem tijdens de reis overkomt en de reeks vreemde gebeurtenissen die daarop volgen, wat hij over zichzelf te weten komt als hij en zijn dochter met haar bizarre aanhang de eerste stappen in een ander leven zetten, is even geloofwaardig als absurd, en even tragisch als komisch.

Specificaties

ISBN9789027425027
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's289
UitgeverijHet Spectrum
Publicatiedatum1990

Onderwerpen

Pulitzer Prize amerikaanse schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Bedankt voor de levering die ik vandaag ontving, zoals steeds prima materiaal voor de beste prijs."
Philippe D. uit Heusden, België (26/4/2018)

"Bedankt voor de supersnelle zending van het boek. Wat een service!"
Guy S. uit Berlaar, België (7/8/2016)

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

Maak een afspraak met De Kaft