DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Energiemanagement

De rol van innerlijke energie en intuïtie in organisaties

Annelita Reinders

Energiemanagement - Annelita Reinders
Energiemanagement achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€7,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

• Welke rol spelen persoonlijke energie en intuïtie in een team?

• Waaraan kun je de energie in een bedrijf herkennen en hoe kun je blokkades opheffen? • Hoe kun je de authenticiteit en de kernkwaliteit van een team of organisatie ontdekken en ontwikkelen?

Op het raakvlak van energie en intuïtie ligt authentiek leiderschap. Als mensen en organisaties vanuit hun authentieke kracht werken, hebben ze volop energie en inspiratie. In de praktijk ontstaat er echter vaak vertroebeling: een team blijft hangen in oude gewoontes, de agenda’s lopen vol en afspraken worden niet nagekomen. In plaats van bezig te zijn met de hoofdzaak, wordt de aandacht afgeleid door wantrouwen tegenover teamleden en de gedachte aan wat er allemaal mis kan gaan en ontstaat er een negatieve spiraal op de werkvloer.

In Energiemanagement legt Annelita Reinders uit welke rol persoonlijke energie in organisaties vervult. Ze draagt verschillende methodes aan om de bron van problemen inzichtelijk te maken en van daaruit weer een inspirerende, open en energieke sfeer te creëren waarin vertrouwen centraal staat. Door mensen bewust te maken van hun verbinding met hun eigen doelen en die van de organisatie, kan iedereen weer over zijn of haar volledige energetische potentieel beschikken. Want werk begint bij inspiratie!

Annelita Reinders is arbeids- en organisatiepsycholoog, ondernemer en heeft zich de afgelopen veertien jaar gespecialiseerd in energiemanagement en intuïtieve ontwikkeling. Naast coaching van mensen, teams en organisaties op essentieniveau verzorgt ze ook trainingen en is ze docent intuïtieve ontwikkeling.

Specificaties

ISBN9789021536194
TaalNederlands
Aantal pagina's143
UitgeverijServire
Publicatiedatum2008

Onderwerpen

leiderschap
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Dank voor de snelle levering, is al binnen. Boek blijkt nieuw, ben heel tevreden."
Ad P. uit Ruurlo, Nederland (27/8/2016)

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft