DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Een vrouw kennen

Amos Oz

Een vrouw kennen - Amos Oz
Een vrouw kennen achterflap
Goodreads waardering - 6 beoordelingen
3.55
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: tweedehands, rug gekromd, binnenin zeer net
€6,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Een vrouw kennen (1989) is een uitdagende roman over een Israelische geheimagent die wanneer zijn vrouw om het leven komt besluit de dienst te verlaten en met zijn als epileptica bestempelde dochter, zijn moeder en zijn schoonmoeder van Jeruzalem naar Tel-Aviv te verhuizen. Zijn tijd brengt Joel Raviv, of Ravid, door met het opknappen en verbouwen van zijn huis, met tuinieren en in de omgang met zijn familieleden, een paar buren en voormalige collega’s. Joel stond in zijn werk bekend om zijn methodische wijze van werken en zijn zelfbeheersing. Diezelfde eigenschappen gebruikt hij bij zijn dagelijkse bezigheden en bij zijn pogingen de wereld om hem heen te ontraadselen. Onvermoeibaar registreert Joel nauwkeurig de ‘duisternis’ die hem omgeeft. Pas nadat hij een bevel van zijn vroegere baas heeft genegeerd — waardoor uiteindelijk een andere agent de dood vindt — breekt hij langzaam maar zeker door het scherm heen dat hij om zichzelf heeft opgetrokken en dat werkelijk menselijk contact in de weg stond.

Wat zegt de pers?

‘Oz treft een universele snaar waar het gaat om het gekwelde zoeken naar een zin in een land dat een microkosmos van een chaotische, gevaarlijke wereld is.” - Publishers Weekly

Specificaties

ISBN9789029025867
TaalNederlands
Originele taalHebreeuws
Aantal pagina's303
UitgeverijMeulelnhoff
Publicatiedatum1991

Onderwerpen

israëlische schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)

"Ik heb de boeken vandaag reeds ontvangen en ze verkeren inderdaad in een uitstekende staat - als nieuw. Bedankt voor het zeer vlotte verloop van de transactie en nog veel succes toegewenst met jou (web)winkel."
Jean-Pierre S. uit Marche-en-Famenne, België (19/4/2017)

Maak een afspraak met De Kaft