Dromen van volmaaktheid

Kate Grenville

Dromen van volmaaktheid - Kate Grenville
Dromen van volmaaktheid achterflap
Goodreads waardering - 5 beoordelingen
3.65
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€10,00 €5,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Specificaties

ISBN9789069744414
TaalNederlands
Originele taalEngels
Originele titelThe idea of perfection
Aantal pagina's382
Afmetingen220 x 140 x 40 mm
UitgeverijFirst Monkey Media
Publicatiedatum01-03-2002

Onderwerpen

australische schrijfsters australië vertaalde romans Orange Prize for Fiction

Flaptekst

Na drie mislukte huwelijken gaat Harley Savage, parttime museumconservator, naar het stoffige dorpje Karakarook, New South Wales, 1374 inw., om de bewoners daar te adviseren over het behoud van hun ‘culturele erfenis’. In Karakarook ontmoet zij Douglas Cheeseman, ingenieur en net gescheiden, die naar het dorp is gekomen om de authentieke maar oude Bent Bridge af te breken en er een betonnen exemplaar voor in de plaats te zetten.
Zodra Harley en Douglas elkaar ontmoeten, botsen ze op alle mogelijke manieren. Harley wil het dorp in zijn oude glorie herstellen terwijl Douglas droomt van vooruitgang. Hun tegenstrijdige idealen en standpunten kunnen echter niet verhinderen dat ze zich langzaam maar zeker tot elkaar aangetrokken voelen. Ze doen niet voor elkaar onder wat betreft koppigheid en doelgerichtheid en de vraag is dan ook of ze hun wederzijdse dromen van volmaaktheid kunnen overwinnen.

Dromen van volmaaktheid is een uiterst sfeervolle roman die je meeneemt naar de stoffige vlaktes van Australië. Kate Grenville schreef een fascinerend verhaal over twee outsiders met hun twijfels, gemiste kansen en faalangst, dat van begin tot eind blijft boeien.

Wat zegt de pers?

​“Kate Grenville is een buitengewoon getalenteerd auteur.’ - New York Times Book Review

“Dromen van volmaaktheid is een verhaal met universele thema’s: het illustreert hoe mannen en vrouwen samen kunnen leven en overleven.’ - Margaret Atwood