De zevende engel

Janette Turner Hospital

De zevende engel - Janette Turner Hospital
De zevende engel achterflap
Goodreads waardering - 1 beoordeling
3.75
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€6,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Specificaties

ISBN9789041409553
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's381
UitgeverijAnthos
Publicatiedatum2005

Onderwerpen

australische schrijfsters

Flaptekst

De zevende engel is een prachtig geschreven en aangrijpende thriller. Turner Hospital legt het verdriet bloot van een groep losgeslagen jongeren in de outback van Australië. Ze haalt de gruwelijke waarheid naar boven en eens en te meer wordt duidelijk dat individuen ondergeschikt zijn aan financieel gewin.

Het plaatsje Outer Maroo zul je op geen enkele kaart vinden, en de mensen die er wonen willen dat ook zo houden. De bewoners van dit afgelegen gehucht in Noord-Australië zijn óf religieuze fundamentalisten óf zwaarbewapende mijnwerkers, verenigd in hun haat tegen de regering, de belastingdienst en vreemdelingen. Ze hebben tot nu toe hun onderaardse rijkdommen verborgen kunnen houden voor de buitenwereld — tot op de dag dat Oyster, een ijlende zonderling, schijnbaar vanuit het niets het dorp binnenstrompelt. O
uter Maroo zal nooit meer hetzelfde zijn. In de weken die volgen arriveren jeugdige zwervers die in de ban raken van het charisma van Oyster. Veroordeeld tot slavenarbeid werken zij ondergronds aan zijn apocalyptische toekomst. Wie tussen hen probeert te komen verdwijnt spoorloos.