De smaak van brood

Frank Deldaele

De smaak van brood - Frank Deldaele
De smaak van brood achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Specificaties

ISBN9789401424011
TaalNederlands
Aantal pagina's168
UitgeverijLannoo
Publicatiedatum2015

Onderwerpen

brood bakken

Flaptekst

Frank Deldaele is een gevestigde waarde in de bakkerswereld. Hij maakte een selectie van de succesvolste broodrecepten, van witbrood, bruinbrood, desembrood en meergranenbrood over luxebrood tot brioche.

Daarnaast geeft hij een heleboel nuttige informatie over de grondstoffen, de deegbewerking en het rijs- en bakproces, zodat je gegarandeerd een geslaagd resultaat krijgt.

Je vindt in dit boek de recepturen van onder andere een tijgerbrood, een yoghurtbrood, een hazelnoot-rozijnenbrood en een zonnebloem-pompoenpittenbrood.

De recepten zijn geschikt voor zowel de hobbykok als de meer geoefende bakker.

Kris Vlegels fotografeert van brood tot korst tot in de kruimeligste details.