DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


De lokvogel

John Le Carré

De lokvogel - John Le Carré
De lokvogel achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Het is de aanslag in Bad Godesberg die uiteindelijk het bewijs levert. Achter de reeks bomaanslagen op joodse doelwitten moet dezelfde man zitten. De Israëli Kurtz en zijn team openen de jacht. Ze kennen een naam, Khalil, en en een nationaliteit: Palestijn. En ze vinden een spoor dat op den duur naar Khalil leiden kan. De man heeft een jongere broer van wie de verblijfplaats bekend is. Deze Salim moet het instrument worden waardoor Khalil zal worden vernietigd.
Langzaam en minutieus, maar verbeten werken Kurtz en zijn mannen hun plan uit, Charlie, een jonge Engelse actrice, zal het lokaas zijn. Er wordt een nieuwe identiteit voor haar gecreëerd: de minnares van Salim. De Israëli’s weven een ingewikkeld maar doeltreffend web van vervalste brieven, dagboekaantekeningen, ontmoetingen die Charlie en haar jonge Palestijn zouden hebben gehad. De romance wordt gepland als een militaire operatie.

De lokvogel, inmiddels wereldvermaard, is een ‘grandioze thriller’ (de Telegraaf) over een nog altijd actueel en emotioneel geladen onderwerp: de controverse tussen Israëli’s en Palestijnen en het dilemma wie er recht heeft op onze loyaliteit.

Specificaties

ISBN9789024539918
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's179
UitgeverijLuitingh - Sijthoff
Publicatiedatum1983

Onderwerpen

britse schrijvers
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)

"Bedankt voor de vlotte, verzorgde levering van de bestelde boeken en de fijne, persoonlijke noot op de bladwijzer."
Cathérine P uit Sint-Truiden, België (1/5/2017)

"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft