• Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Culinair algemeen > De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique

Het handboek voor de mondiale gastronomie

Larousse

De Grote Larousse Gastronomique - Larousse
De Grote Larousse Gastronomique achterflap
Goodreads waardering - 3 beoordelingen
4.37
  • Bindwijze: Hardcover + paperback in box
  • Conditie: ongelezen, licht beschadigd,
€45,00
Gratis thuisbezorging
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België en Nederland: € 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Met medewerking van het Comité gastronomique onder leiding van Joël Robuchon

Hoe gebruik je een Japanse yuzu? Welke rol speelt de sifon bij de bereiding van schuim? Hoe luidt het ware recept van salade niçoise? Waar komt bresaola precies vandaan? Wat is het verschil tussen een nectarine en een brugnon?
Van A tot Z, De Grote Larousse gastronomique beantwoordt alle vragen rond gastronomie.

Ontdek de rijkdom van de hedendaagse gastronomie aan de hand van 4000 artikelen, 1000 foto’s van producten van over de hele wereld en 200 stap-voor-stapfoto’s van bereidingstechnieken.
Probeer nieuwe gerechten en andere bereidingswijzen. Maak uw keuze uit 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks ter wereld, en kies wat u aanstaat: een simpel basisrecept of een originele creatie, zoals kastanjeveloutésoep met foie gras, courgettebloemen met schelpdieren, een fricassee van doperwtjes en gember met grapefruit, een croque-monsieur van banaan, enzovoort.
En maak kennis met het dagelijkse, bruisende bestaan van een uitmuntende keukenbrigade aan de hand van 500 foto’s met momentopnamen uit de beste professionele keukens van Parijs.

Specificaties

ISBN9789021530369
TaalNederlands
VertalerJ. Schipper
Aantal pagina's1200
Afmetingen312 x 235 x 87 mm
UitgeverijKosmos Uitgevers
Publicatiedatum17-10-2008

Onderwerpen

franse keuken gastronomie

Klanten vertellen

"Ik ben heel tevreden met de geleverde boeken. Nogmaals dank voor uw vlotte bediening en reactie."
Marie-Thérèse D. uit Melle, België (9/3/2016)

"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)

"Ik heb vandaag de boeken in prima staat en stevige verpakking ontvangen, waarvoor hartelijk dank!"
Frans L. uit Heusden-Zolder, België (21/5/2016)