Wij zijn met verlof t.e.m. 15 augustus 2018

Geniet nu van 20% korting op alle bestellingen.
De korting wordt verrekend in het winkelmandje.
Geplaatste bestellingen worden verzonden of kunnen opgehaald worden op 16 augustus 2018.


  • Contacteer De Kaft
  • 09 329 31 10
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • WinkelmandWinkelmand: 0
Boekhandel De Kaft > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Culinair algemeen > De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique

Het handboek voor de mondiale gastronomie

Larousse

De Grote Larousse Gastronomique - Larousse
De Grote Larousse Gastronomique achterflap
Goodreads waardering - 3 beoordelingen
4.37
  • Bindwijze: Hardcover + paperback in box
  • Conditie: ongelezen, licht beschadigd,
€45,00
Gratis thuisbezorging
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België en Nederland: € 5
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Met medewerking van het Comité gastronomique onder leiding van Joël Robuchon

Hoe gebruik je een Japanse yuzu? Welke rol speelt de sifon bij de bereiding van schuim? Hoe luidt het ware recept van salade niçoise? Waar komt bresaola precies vandaan? Wat is het verschil tussen een nectarine en een brugnon?
Van A tot Z, De Grote Larousse gastronomique beantwoordt alle vragen rond gastronomie.

Ontdek de rijkdom van de hedendaagse gastronomie aan de hand van 4000 artikelen, 1000 foto’s van producten van over de hele wereld en 200 stap-voor-stapfoto’s van bereidingstechnieken.
Probeer nieuwe gerechten en andere bereidingswijzen. Maak uw keuze uit 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks ter wereld, en kies wat u aanstaat: een simpel basisrecept of een originele creatie, zoals kastanjeveloutésoep met foie gras, courgettebloemen met schelpdieren, een fricassee van doperwtjes en gember met grapefruit, een croque-monsieur van banaan, enzovoort.
En maak kennis met het dagelijkse, bruisende bestaan van een uitmuntende keukenbrigade aan de hand van 500 foto’s met momentopnamen uit de beste professionele keukens van Parijs.

Specificaties

ISBN9789021530369
TaalNederlands
VertalerJ. Schipper
Aantal pagina's1200
Afmetingen312 x 235 x 87 mm
UitgeverijKosmos Uitgevers
Publicatiedatum17-10-2008

Onderwerpen

franse keuken gastronomie

Klanten vertellen

"Nog een hartelijk dank voor de gezellige boekvoorstelling van dinsdag jl. Zeker voor herhaling vatbaar."
Hilde D. uit Gent, België (3/3/2017)

"Boeken aangekomen, alles perfect in orde! Dank!"
Philippe D. uit Heusden, België (12/9/2016)

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)