In De eenvoudige Indiase keuken laat Madhur Jaffrey ons zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de smaak van India in huis te halen. Haar veertig recepten zijn stap-voor-stap beschreven en voorzien van duidelijke kleurenfoto’s, die het zelfs een beginner mogelijk maken met succes allerlei authentieke Indiase gerechten te bereiden.
Bovendien treft u inspirerende menusuggesties en een verklarende lijst van belangrijke Indiase ingrediënten aan. Madhurs eenvoudige aanwijzingen staan iedere keer weer garant voor een uitstekend resultaat.
Madhur Jaffreyis een gezaghebbend schrijfster over de Indiase, de vegetarische en de oosterse keuken. Van haar hand zijn dertien kookboeken verschenen, waaronder de bestseller Illustrated Indien Cookery. Ook schrijft ze bijdragen voor diverse internationale kranten en tijdschriften.
Madhur heeft verscheidene televisieseries gemaakt en gepresenteerd en is een succesvol schrijfster en illustratrice van kinderboeken. Bovendien is ze een gelauwerd film- en theateractrice. In haar woonplaats New York treedt ze op als voedselconsulent voor restaurant Dawat - volgens velen het beste Indiase restaurant van de stad.
ISBN | 9789043902328 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 128 |
Uitgeverij | Tirion |
Publicatiedatum | 2001 |
"Dank je wel voor het heel mooie kaartje bij de boeken !!!!!! En je persoonlijk geschreven bericht. Ik krijg het gevoel een geschenkdoos ontvangen te hebben."
Ann V. uit Oudenaarde, België (5/11/2016)
"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)
"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)