In De eenvoudige Aziatische keuken breidt Ken Hom onze culinaire horizon uit naar de keukens van Indonesië, Maleisië, Singapore en Vietnam. De toenemende populariteit van de Indiase, de Chinese en de Thaise keukens heeft veel aanhangers op het spoor gezet om verder te kijken en daarom brengt Ken Hom hier veertig eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten uit het Verre Oosten.
Alle recepten maken gebruik van makkelijk verkrijgbare ingrediënten en worden stap-voor-stap duidelijk beschreven, compleet met kleurenfoto’s die elke stap verduidelijken. Met een menuplanner en een beschrijving van de meest gebruikte ingrediënten is De eenvoudige Aziatische keuken een gids voor eigen culinaire avonturen.
Ken Hom wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van de oosterse keukens en is vaak op reis om zijn culinaire verworvenheden te demonstreren. Bij Tirion verschenen van zijn hand tevens De eenvoudige Thaise keuken en Snelle wokgerechten.
ISBN | 9789043905084 |
Taal | Nederlands |
Vertaler | H. Noy |
Aantal pagina's | 128 |
Afmetingen | 280 x 205 x 17 mm |
Uitgeverij | Tirion Culinair |
Publicatiedatum | 01-01-2003 |
"Boeken aangekomen, alles perfect in orde! Dank!"
Philippe D. uit Heusden, België (12/9/2016)
"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)
"Beste Leen, Het boek werd me zopas geleverd ! Bedankt voor de uitstekende service en de wel zeer snelle verzending !"
Michel G. uit Belcastel et Buc, Frankrijk (27/6/2016)